Wedstrijdverslagen

[Beker] 01/10/2013 | DC Umme 2 - Station America 5 | Eindstand 3-6

Deze week mogen we de 1ste bekerronde spelen.

De 1ste single is een strijd tussen Sijbers support. Wat zullen de spanningszoekers overuren maken. De 1ste leg is voor de Kronenberg. De dubbels blijven toch een probleem maar toch gaat de 2de leg naar Frank. De 3de leg gooit hij zonder foutjes en hij maakt zijn collega genadeloos in.
Als 2de mag Bert het gaat mooi gelijk op. Maar de 1ste twee legs moet hij toch afgeven aan de tegenstander. De 3de leg gaat mooi gelijk op en op een bepaald moment staan ze samen op 179, Bert weet het uiteindelijk uit te gooien.
Onze Tom is vanavond ook weer van de partij en mag nu zijn single gaan proberen. De 1ste leg kan hij meteen in zijn zak steken. De 2de leg moet hij helaas afgeven, maar hij laat het daar niet bij zitten en de 3de leg weet hij weer te behouden. De 4de leg gaat ook weer als een tierelier en hij gooit deze leg ook even snel uit.
Biek is de volgende in de rij om het te proberen. De 1ste mag hij houden. Ondanks het lekkere scoren van Biek gaat de 2de leg helaas naar de tegenstander. De 3de leg gaat eveneens per spoor naar America. Ook de 4de leg weet zijn weg over het spoor te vinden.
Bart en Tom starten samen het 1ste koppel. Ze mogen tegen een Kronenberger die in America gooit. Tja en dat kan niet he. Maar hier zullen we niet te veel over schrijven. Laten we zeggen het ging niet zo als ze wilden.
Frank en Bert dan... De 1ste leg gooit Bert uit met een dubbel 10. De 2de leg is voor Frank met een dubbel 4.
Bart en Biek mogen het ook proberen. Ze verslaan de tegenstander net niet en dat brengt de tussenstand op een 3-4.
Bert en Tom gaan het laatste koppel gooien. Bert haalt de 1ste leg zo binnen. Uiteindelijk weten ze toch niet te winnen.
Wat een strijd. Maar deze 1ste bekerronde moeten ze toch als verloren beschouwen, op naar de verliezersronde.

 

Wie is online?

We hebben 31 gasten en geen leden online

Inlogformulier

Laatste verslagen

Copyright © 2012-2023 Dartclub Kroënenberg

Terug