Wedstrijdverslagen

11/03/2014 | Pollux - DC Umme 2 | Eindstand 4-5

De eerste leg is in ieder geval voor Frank. In de tweede leg weet hij ook uit te lopen maar mist net om eerder te finshen. Even een bijvoeging: Frank is dolgelukkig met zijn stroopwafel?
De derde leg is Frank te sterk en komt met 2-1 voor te staan.
Uiteindelijk moet hij 5 legs gooien maar weet wel te winnen.
Bert mag dan aantreden en alweer tegen een vrouw. En ja weer de eerste leg verliest hij. Ook de tweede leg gaat aan zijn neus voorbij, hij heeft veel missers.
Op de derde leg gooit hij qua punten een stuk beter.
Bart mag als derde gooien. Bart wint de eerste leg met een mooie tops uit. De tweede leg moet hij helaas afgeven evenals de derde. En ook de vierde. Mmmm zullen ze dan toch nog last hebben van de carnaval?
Huub mag als laatste zijn single gooien. De eerste leg gaat redelijk op met de punten maar helaas moet hij hem toch afgeven.
Om een lang verhaal kort te houden leg 2 en 3 gaan ook naar de tegenstander. En zo heeft Huub ook nog last van naweeen.
Het eerste koppel is Biek en Bart. De eerste leg mogen de mannen houden door een mooie uitgooi van tops door Biek. En samen weten ze dan een punt binnen te slepen.
Het tweede koppel is Tom en Frank. In de eerste leg gooit Tom 74 uit, klasse.
De tweede leg gooit Bert uit.
Biek en Hubert geven hun leg daar maar meteen aan de tegenstander. De tweede leg besluiten ze dan toch maar zelf te houden. En de derde leg houden ze ook mooi voor zichzelf.
Tom en frank? Zijn nu aan zet. Tom weet meteen de eerste leg weer te houden. En ook de tweede weet hij uit te gooien. Toch nog iemand die geen last heeft van de naweeen.
Op naar de bierronde, Bart mag deze keer niet meegooien. Maar helaas hij gaat naar de tegenstander.
Maar toch weer mooi gewonnen!

Wie is online?

We hebben 41 gasten en geen leden online

Inlogformulier

Laatste verslagen

Copyright © 2012-2023 Dartclub Kroënenberg

Terug